Voorstelling Cool

En andere belangrijke dingen om te weten

Beste ouders, 

Afgelopen maandag kregen wij te horen dat de voorstelling in COOL helaas niet door kon gaan. Wij hebben van COOL een nieuwe datum gekregen. 

Dinsdag 5 november van 10.30 uur tot 11.30 uur. 
Wij moeten om 10.15 uur in COOL zijn. Het vertrek zal om 10.00 uur vanaf de Zonnewijzer zijn. 

Schrijft u zich komende week alstublieft in op de bladen naast de klassendeur?
Het is erg kortdag met een herfstvakantie er tussen. Daar zijn wij ons van bewust. Mocht het zo zijn dat we niet genoeg auto’s hebben dan zullen we met de kinderen naar theater Cool gaan lopen. 

Er is veel vraag naar hoe het zit met zitjes voor de kinderen. Omdat wij binnen een korte afstand reizen en binnen de woonplaats verplaatsen is het niet verplicht om alle kinderen in een zitje te vervoeren.
 

Feest:

De periode na de herfstvakantie is altijd een leuke en feestelijke periode. Deze periode vraagt altijd om extra handen. Denk aan hulp bij het maken van de lampionnen, ons bezoek aan het huis van Sinterklaas
(Op donderdag 28 november gaan de groepen Ster en Zon en op vrijdag 29 november gaan de groepen Komeet, Maan en Aarde) en het spelen van gezelschapsspelletjes. Die zijn komende week. Speelt u mee?

Wij hopen dat we ook in deze periode op jullie hulp mogen rekenen. Kijk gerust naast de deur! Daar hangen de lijsten zodat wij van uw hulp gebruik kunnen maken. 


Wij wensen iedereen een fijn weekend en zien elkaar volgende week weer. 

Groeten, 

 

Het team van de onderbouw. 

 

excursion excursion